Snake Act


Slangen hebben door de jaren heen een slechte reputatie opgebouwd. Hoewel velen dit ras van reptielen associëren met gevaar, is de realiteit dat de meeste van deze langgerekte wezens niet van plan zijn jou of iemand anders kwaad te doen. Zoals onze dansgroep heeft ontdekt, willen slangen, wanneer de werkdag voorbij is, plezier hebben.

We hebben ze een uitlaatklep gegeven om dat te doen, als onderdeel van onze innovatieve en pulserende snakeservice. Ze zullen worden vergezeld door een mooie dame die zich door het feest heen schuift om haar glibberige vriend te introduceren aan alle gasten die aanwezig zijn. Je zult verbaasd zijn hoe blij mensen zijn om de gladde kleine kerels te zien na het terugdringen van een paar drankjes. Onze slangen zijn perfect voor een aantal evenementen, waaronder:

Jungle-themafeestjes

Burlesque shows

Dierentuin- of dierenthema's
In werkelijkheid werken deze beestjes perfect bij elk evenement dat je je maar kunt voorstellen. Vanwege hun veelzijdigheid zijn er een groot aantal verschillende soorten partijen die perfect aansluiten bij het gebruik van een slangact. Wie houdt er niet van iets bizar en uit de doos?
Als je geïnteresseerd bent in feestvieren met een slang - en laten we eerlijk zijn, wie niet - neem zo snel mogelijk contact op met onze team. Dit is niet verrassend een ongelooflijk populaire dienst, en als zodanig is er veel vraag naar. Neem contact op om ervoor te zorgen dat u niets mist.

Snake Act
Snake Act
Snake Act

Snake Act buikdanseres voor feest buikdanseres met slang
Snake Act
Snake Act Klassieke henna tatoeages Schoenenpoetser voor feest
Snake Act
Snake Act Waarzegster met eigen tent Oosters Decor Fotograaf voor feest
Snake Act
Snake Act Fakir show Glitter tattoos Workshop voor feest
Snake Act
1001 nachten feest contact
Mobiel: 06-29 457 407 of 06-44 508 525
Tel: 0320 769037
E-mail: buikdans.feest@gmail.com

Snake Act Catering en foodtrucks Oosters theeterras Sneltekenaar Karikaturist
Snake Act
Snake Act Marokkaans welkomstritueel Arabische live muziek Arabische cocktails
Snake Act
Snake Act Witte henna (korte droogtijd) turkse ijs
Snake Act
Snake Act
Dj voor feest kameel te huur Vuur show massage voor feest
massage voor feest
Snake ActJe vind ons via:
vindhier.nl

 

Sponsors

Catering, entertainment, foodtruck catering-feest.nl    Latijnse muziek en entertainment todolatino.nl

Uw bedrijf hier? Kosten €500 per jaar ex 21% BTV. Neem contact met ons op via E-mail: tropischfeest@gmail.com
Vertalingen en tolkdiensten Vertaalbureau Romtext Je vind ons via: vindhier.nl

Website nodig? astrocat.nl
 
Snake Act
Snake Act

Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het feest, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur.
Houdt u er rekening mee dat wij geen betalingen achteraf accepteren.

Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Arabisch feest te organiseren in een zaal, tent, of in de buitenlucht neer te zetten? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Beerze Beerzerveld Beesd Beesel Beetgum Beetgumermolen Beets Beetsterzwaag Beilen Beinsdorp Bekveld Beldert Belfeld Bellingwolde Beltrum Belt-Schutsloot Bemelen Bemmel Beneden Leeuwen Bennebroek Bennekom Benneveld Benningbroek Benschop Bentelo Benthuizen Bentveld Berg Berg aan de Maas Berg en Dal Bergambacht Bergen aan Zee Bergen (Limburg) Bergen (Noord-Holland) Bergen op Zoom Bergenhuizen Bergentheim Bergeijk Bergharen Berghem Berghuizen (De Wolden) Berghuizen (Heerde) Berghuizen (West Maas en Waal) Bergschenhoek Bergum Beringe Berkel en Rodenrijs Berkelaar Berkel Enschot Berkenwoude

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de Shisha vindt u HIER.


Onze algemene voorwaarden vind u hier

Copyright ©2017 AstroCat. All rights reserved.