Python show


Slangen hebben door de jaren heen een slechte reputatie opgebouwd. Hoewel velen dit ras van reptielen associëren met gevaar, is de realiteit dat de meeste van deze langgerekte wezens niet van plan zijn jou of iemand anders kwaad te doen. Zoals onze dansgroep heeft ontdekt, willen slangen, wanneer de werkdag voorbij is, plezier hebben.

We hebben ze een uitlaatklep gegeven om dat te doen, als onderdeel van onze innovatieve en pulserende snakeservice. Ze zullen worden vergezeld door een mooie dame die zich door het feest heen schuift om haar glibberige vriend te introduceren aan alle gasten die aanwezig zijn. Je zult verbaasd zijn hoe blij mensen zijn om de gladde kleine kerels te zien na het terugdringen van een paar drankjes. Onze slangen zijn perfect voor een aantal evenementen, waaronder:

Jungle-themafeestjes

Burlesque shows

Dierentuin- of dierenthema's
In werkelijkheid werken deze beestjes perfect bij elk evenement dat je je maar kunt voorstellen. Vanwege hun veelzijdigheid zijn er een groot aantal verschillende soorten partijen die perfect aansluiten bij het gebruik van een slangact. Wie houdt er niet van iets bizar en uit de doos?
Als je geïnteresseerd bent in feestvieren met een slang - en laten we eerlijk zijn, wie niet - neem zo snel mogelijk contact op met onze team. Dit is niet verrassend een ongelooflijk populaire dienst, en als zodanig is er veel vraag naar. Neem contact op om ervoor te zorgen dat u niets mist.

Python show
Python show
Python show

Python show buikdanseres voor feest buikdanseres met slang
Python show
Python show Klassieke henna tatoeages Schoenenpoetser voor feest
Python show
Python show Waarzegster met eigen tent Oosters Decor Fotograaf voor feest
Python show
Python show Fakir show Glitter tattoos Workshop voor feest
Python show
1001 nachten feest contact
Mobiel: 06-29 457 407 of 06-44 508 525
Tel: 0320 769037
E-mail: buikdans.feest@gmail.com

Python show Catering en foodtrucks Oosters theeterras Sneltekenaar Karikaturist
Python show
Python show Marokkaans welkomstritueel Arabische live muziek Arabische cocktails
Python show
Python show Witte henna (korte droogtijd) turkse ijs
Python show
Python show
Dj voor feest kameel te huur Vuur show massage voor feest
massage voor feest
Python showJe vind ons via:
vindhier.nl

 

Sponsors

Catering, entertainment, foodtruck catering-feest.nl    Latijnse muziek en entertainment todolatino.nl

Uw bedrijf hier? Kosten €500 per jaar ex 21% BTV. Neem contact met ons op via E-mail: tropischfeest@gmail.com
Vertalingen en tolkdiensten Vertaalbureau Romtext Je vind ons via: vindhier.nl

Website nodig? astrocat.nl
 
Python show
Python show

Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het feest, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur.
Houdt u er rekening mee dat wij geen betalingen achteraf accepteren.

Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Arabisch feest te organiseren in een zaal, tent, of in de buitenlucht neer te zetten? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Diefdijk (Geldermalsen, Leerdam en Vianen) Diefdijk (Leerdam) Diemen Diepenheim Diepenveen Dieren (Gelderland) Diessen (Noord-Brabant) Dieteren Diever Dieverbrug Diffelen Dijken Dijkerhoek Dijkhuizen (De Wolden) Dijkhuizen (Epe) Dinteloord Dinther Dinxperlo Diphoorn Dirkshorn Dirksland Dodewaard Doenrade Doesburg Doetinchem Doeveren Doezum Dokkum Dokkumer Nieuwe Zijlen Doldersum Domburg Dommelen Donderen Dongen Dongjum Doniaga Donk (Limburg) Donk (Noord-Brabant) Donkerbroek Doodstil Doorn Doornenburg Doornhoek (Veghel) Doornhoek (Sint Michielsgestel) Doornspijk Doorwerth Dordrecht Dorkwerd Dorregeest Dorst Dortherhoek Douvergenhout Draaibrug

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de Shisha vindt u HIER.


Onze algemene voorwaarden vind u hier

Copyright ©2017 AstroCat. All rights reserved.